Po ulicah Ljubljane kot kolesarski profesionalec: prijave le še do nedelje!

Po ulicah Ljubljane kot kolesarski profesionalec: prijave le še do nedelje!
31.05.2013 AVTOR: BOSTJAN SVETE
V sklopu kolesarske Dirke po Sloveniji bo v četrtek, 13. junija, vnovič na sporedu tudi Hervisov kronometer.

Prijave za udeležbo samo še do vključno nedelje 02.06.2013, na spletni strani www.hervisovkronometer.si.

GALERIJA udeležencev kronometra 2011, ko je bil organiziran prvič. 

Rekreativni kolesarji se bodo lahko na identični trasi kot profesionalci spopadli z 8,8 km dolgo progo, ki se bo začela in končala na ljubljanskem Kongresnem trgu.

Podjetje Hervis kot dolgoletni pokrovitelj dirke po Sloveniji omogoča posameznicam in posameznikom edinstveno priložnost – tudi v svetovnem merilu –, da kot rekreativci preizkusijo svoje znanje in sposobnosti ter jih primerjajo s profesionalci v povsem enakih pogojih: na za promet zaprti trasi, po kateri se bodo le nekaj minut kasneje pognali profesionalci. Najhitrejše tri povrhu vsega čakajo tudi bogate nagrade.

»Kolesarstvo je eden od najbolj razširjenih rekreativnih športov v Sloveniji, zato smo veseli, da lahko številnim navdušencem ponudimo priložnost za izziv, kakršen je Hervisov kronometer. Upamo, da bodo udeleženci tudi letos navdušeni, « je ob tem povedal Simon Draganič iz podjetja Hervis.

Ker je število štartnih mest omejeno, se bo za sodelovanje potrebno nekoliko potruditi. Štirideset posameznikov bo izžrebanih na podlagi prijave (le še do nedelje, 2. junija) v eni od Hervisovih prodajaln po Sloveniji ali preko spletne strani www.hervisovkronometer.si, nekateri znani Slovenci bodo prejeli posebno povabilo, kronometer pa bo spet imel tudi dobrodelno noto. Na njem bo namreč nastopilo deset tistih, ki bodo vplačali 200 EUR na račun humanitarnega projekta Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje, imenovanega Botrstvo (www.boter.si). Projekt je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v Sloveniji.
Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ