Pogačarjeva in Polančeva oblačila (VIDEO)

Pogačarjeva in Polančeva oblačila (VIDEO)
24.12.2019 AVTOR: DZ, vir: UAE Team Emirates

UAE Team Emirates. Ekipa, v kateri vozita Tadej Pogačar in Jan Polanc je razkrila dres za sezono 2020.

Tadej Pogačar in Jan Polanc v sezoni 2020 ostajata člana moštva UAE Team Emirates. Ekipa se je pred dnevi vrnila s prvih pravih skupnih priprav v Benidormu. Zdaj pa so na družabnih omrežjih predstavniki ekipe objavili video, v katerem so predstavili nov dres za sezono 2020. Izdelali so ga pri podjetju Champion System.

Na dresu pa sta najbolj vidna napisa UAE in Emirates. Opazen je tudi logotip proizvajalca koles Colnago, pa napis Fab. Dres je pretežno bel z rdečima črtama na sprednjem delu in rdečima črtama na rokavih. Hlačke ostajajo črne. Nov je napis Whoosh. Spomnimo. Ne samo kolesarja, v vlogi športnega direktorja v ekipi dela tudi Andrej Hauptman.

UAE Team Emirates 2020: Tadej Pogačar, Jan Polanc, Fabio Aru, Andres Camilo Ardila, Mikkel Bjerg, Sven Erik Bystrom, Valerio Conti, Rui Costa, Alessandro Covi, David De la Cruz, Joe Dombrowski, Davide Formolo, Fernando Gaviria, Sergio Henao, Alexander Kristoff, Stake Vegard Laengen, Marco Marcato, Brandon McNulty, Yousif Mirza, Juan Sebastian Molano, Cristian Camilo Munoz, Ivo Oliveira, Rui Oliveira, Jasper Philipsen, Edward ravasi, Aleksander Riabušenko, Maximiliano Richeze, Oliviero Troia in Diego Ulissi.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ