Pogačarjevi novi čevlji

Pogačarjevi novi čevlji
17.12.2019 AVTOR: DZ, vir: Tadej Pogčar / Alen Milavec

Tadej Pogačar bo v novi sezoni uporabljal čevelj italijanske znamke DMT. "Veselim se sodelovanja s podjetjem DMT, saj je vsak detajl v kolesarstvu na najvišji ravni zelo pomemben," je dejal Tadej Pogačar.

"Ob sebi si želim partnerja, s katerim lahko naredim še korak naprej v prihodnosti in komaj čakam, da tudi na dirkah preizkusim njihov najnovejši model."

Tadej Pogačar se v teh dneh mudi na pripravah ekipe UAE Team Emirates v španskem Benidormu. Oglasil pa se je pred spletne strani tadej-pogacar.com in sporočil, da bo v naslednji sezoni uporabljal čevlje DMT. Letos je blestel v »domačih« čevljih, ki jih izdeluje podjetje Berk Composites. Zdaj pa bo to italijanski proizvajalec.

"V novi sezoni bo tako Tadej nastopal z njihovim modelom DMT KR1, ki se uvršča v sam svetovni vrh kolesarske obutve. Elegantna oblika modernega dizajna združena z vrhunskimi materiali, ki zagotavljajo potrebno udobnost, zračnost in zahtevano togost, so temelji za vrhunsko lahek kolesarski čevelj," so iz Pogačarjeve PR ekipe zapisali v izjavi za javnost.

Pogačar pa je dodal: "Veselim se sodelovanja s podjetjem DMT, saj je vsak detajl v kolesarstvu na najvišji ravni zelo pomemben. Ob sebi si želim partnerja, s katerim lahko naredim še korak naprej v prihodnosti in komaj čakam, da tudi na dirkah preizkusim njihov najnovejši model." Sicer pa gre v tem primeru za podjetje s sedežem v Veroni.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ