Ponosni Slovenec: Serija filmov o Primožu Rogliču (VIDEO)

Ponosni Slovenec: Serija filmov o Primožu Rogliču (VIDEO)
25.12.2019 AVTOR: DZ, vir: Jumbo Visma

Vodilni pri ekipi Jumbo Visma so očitno sklenili partnerstvo s Slovensko turistično organizacijo. Tako so pripravili tri krajše video prispevke o Primožu Rogliču v Sloveniji.

"Vedno je lepo, če imaš podporo, še posebej od najbližjih, sosedov, prijateljev."

Material so posneli v dneh okrog podelitve nagrad za najboljšega kolesarja v Sloveniji. Prireditev je na Ljubljanskem gradu pripravila Kolesarska zveza Slovenije. V tistih dneh je Roglič opravil trening na Roglo. Kolesarjenje in obisk na Rogli so avtorji tudi posneli.

"To je klanec, ki ni tako strm, da na njem ne bi mogel trenirati. Tu lahko treniraš. Če si na takem klancu hiter, si lahko hiter na vseh klancih." V drugem delu so obiskali Ljubljano. Roglič v tem govori o številnih potovanjih in tem, da je v Sloveniji ogromno izjemnih kolesarjev.

"Vsakič, ko mu uspe kaj doseči, mi na mostu, ki vodi v mojo vas pripravijo sprejem. Vedno je lepo, če imaš podporo, še posebej od najbližjih, sosedov, prijateljev," je med drugim dejal Roglič in zaključil: "Sem ponosen Slovenec." V tretjem videu se seveda niso mogli izogniti Planici. Roglič obišče velikanko in govori o pomembnosti skokov v Sloveniji. Govori tudi o spominih in dosežkih. Več pa v priloženih posnetkih.

Primož Roglič na Rogli
Primož Roglič o Sloveniji, nagradah
Primož Roglič v Planici

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ