Povsem drugačni dresi Ineosa

Povsem drugačni dresi Ineosa
19.12.2022 AVTOR: DZ, vir: Ineos Grenadiers

Pri enem izmed najbogatejših in najuspešnejših kolesarskih moštev so predstavili dres za sezono 2023. Kolesarje Ineosa boste zdaj prepoznali predvsem po rdeči barvi.

Dresi moštva Ineos Grenadiers bodo v novi sezoni vsekakor močno spremenjeni. Na družabnih omrežjih so se ob objavi novih dresov že pričela tudi zgražanja, da je dres nadvse podoben dresu moštva Bahrain Victorious. Pri Ineosu so ob predstavitvi zapisali, da so dresom dali ime: Visibly fast. Torej, Vidno hiter.

Drese izdeluje belgijski Bioracer, ki je znan po svojih inovativnih pristopih in iskanju aerodinamičnih prednosti. Že na fotografiji lahko vidite, da gre za prevladujočo rdečo barvo. "Ekipa bo z dresi stopila korak naprej. Zadovoljni smo z evolucijo dizajna in upamo, da tudi navijačem dres tako všeč kot je nam. Barve naznanjo, na kakšen način želimo dirkati. Strastno, borbeno in odločno," je dejal glavni mož ekipe Rod Ellingworth.

Opozoril je tudi na odtenke oranžne barve: "To je tudi pomembno, saj poveča vidnost kolesarjev na dirkah, medtem ko imajo povsem oranžni dresi to funkcijo na treningih. Pri Bioracerju so se zares uspešno spopadli z izzivom veselimo se dirkanja z ‘Vidno hitrim” dresom’." Pri Bioracerju so se že v letošnjem letu izkazali z nadvse hitrimi dresi, ki so jih preizkušali na velodromu.

Najprej je Dan Bingham podrl rekord v vožnji na eno uro, potem pa je nov mejnik postavil Filippo Ganna. Oba naj bi pri dresih že uporabljala tehnologijo, ki so jo potem uporabili pri dresih za vožnjo na čas za sezono 2023. V novih dresih so najprej pozirali trije vidnejši člani ekipe. Tom Pidcock, Egan Bernal in Geraint Thomas. V ekipi so trije kolesarji, ki so že dobili tritedensko dirko. Poleg tega pa vrsta mladih, kot so: Arensman, Pidcock, brata Hayter, Leonard, Plapp, Rodriguez, Sheffield, Turner ...

Ineos Grenadiers: Thymen Arensman, Egan Bernal, Jonathan Castroviejo, Laurens de Plus, Omar Fraile, Filippo Ganna, Tao Geoghegan Hart, Ethan Hayter, Leo Hayter, Kim Heiduk, Michal Kwiatkowski, Michael Leonard, Deniel Felipe Martinez, Jhonatan Narvaez, Thomas Pidcock, Luke Plapp, Salvatore Puccio, Brandon Smith Rivera, Carlos Rodriguez, Luke Rowe, Magnus Sheffield, Pavel Sivakov, Ben Swift, Connor Swift, Joshua Tarling, Geraint Thomas, Ben Tulett, Ben Turner, Elia Viviani in Cameron Wurf.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ