Prav posebna Dogma zgolj za Bradleyja Wigginsa

Prav posebna Dogma zgolj za Bradleyja Wigginsa
09.02.2015 AVTOR: D. Z.
Iz Pinarella so sporočili, da so izdelali prav posebno Dogmo F8, posvečeno Bradleyju Wigginsu. Uporabljene barve spominjajo na njegove izjemne dosežke.
Bradley Wiggins se postopoma poslavlja od kariere cestnega kolesarja. Potem, ko je bil nadvse uspešen na velodromu, je tudi na cesti dosegel praktično vse cilje, ki si jih je zastavil. Postal je svetovni in olimpijski prvak v kronometru, dobil pa je tudi veliki Tour de France. To mu je uspelo leta 2012, kot prvemu Britancu. Že prej je na velodromu blestel na vseh tekmovanjih. Osvajal je zlate medalje na olimpijskih igrah, pa tudi na svetovnih prvenstvih.

In zdaj se - po nastopu na klasiki Pariz-Roubaix - vrača na velodrom. Pri Pinarellu so se odločili, da se Wigginsa spominjo na prav poseben način. Izdelali so posebej zanj pobarvano Dogmo F8. Bradley Wiggins bo ta okvir prvič uporabljal v sredo, na 10,9 km dolgem kronometru na dirki po Katarju, ki ga bodo morali kolesarji odpeljati z običajnimi kolesi, in ne s kolesi za kronometer.

Gre pa za okvir, na katerem prevladuje bela barva. Narisana je britanska zastava, lepo vidni pa so tudi zlati odtenki, pa tudi zlat napis Pinarello. Seveda v spomin na zlate olimpijske trenutke. Tudi vzdevek je napisan z zlato barvo. Na zgornjem delu okvirja je ob britanski zastavi viden tudi Wigginsov obraz. Vidne so tudi mavrične barve v znak svetovnega prvaka. Seveda bo tak okvir na voljo tudi za kupce. Sicer v omejeni seriji. Ne cena, ne količina pa nista znani.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ