Prazna guma? Nimate rezerve? Pokličite na pomoč. Tu je Kerbi

Prazna guma? Nimate rezerve? Pokličite na pomoč. Tu je Kerbi
17.02.2015 AVTOR: D. Z.
Spet ena izmed aplikacij za pametne telefone. Kerbi je aplikacija, prek katere boste lahko poklicali na pomoč, če bo kaj narobe z vašim kolesom.

Avtorji so aplikacijo poimenoval Kerbi. Gre za aplikacijo, ki združuje ljudi, ki se veliko vozijo s kolesom, obenem pa so komu pripravljeni priskočiti na pomoč, in tiste, ki to pomoč potrebujejo. Ustvarjalci so projekt sicer predstavili, vendar naj bi aplikacijo zagnali šele marca. Ideja je preprosta.

Ljudje, ki se vsaj nekoliko spoznajo na kolesa in popravila so vabljeni, da si to aplikacijo naložijo na svoje telefone in se prijavijo. Uporaba naj bi bila preprosta. Tisti, ki bo potreboval pomoč, bo prek Kerbija preprosto sprožil signal in najbližji »ponudniki storitve « se bodo lahko odzvali. Seveda gre za plačljive usluge.

Tisti, ki bo poklical na pomoč, bo lahko izbiral med tistimi, ki se bodo odzvali. Seveda glede na ceno, pa tudi morda na bližino. Po popravilu sledi seveda plačilo, ki se izvede prek te aplikacije. Aplikacija bo sprva namenjena uporabnikov iPhona. Seveda pa je vprašanje, če bo ta aplikacija zares učinkovala. V velikih mestih mogoče …

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ