Predstavili Brajkovičev UnitedHealthcare

Predstavili Brajkovičev UnitedHealthcare
09.12.2014 AVTOR: D. Z.
V ZDA, natančneje v Ashevillu v Severni Carolini so predstavili ekipo UnitedHealthcare, za katero bo v sezoni 2015 vozil tudi Jani Brajkovič.

Govorimo lahko o dveh ekipah - moški in ženski. Obe pa so pred sezono 2015 že predstavili. Moška različica se je pred novo sezono močno okrepila. Glavni adut na težkih etapnih dirkah pa bo vsekakor Jani Brajkovič. Tega tudi pri ekipi ne skrivajo. Pri ekipi upajo, da bodo dobili Wild card na vsaj eno izmed treh tritedenskih dirk. Poleg Brajkoviča so v ekipo pripeljali še Canolo, Ratta in Zurla.

Canola je letos dobil 13. Etapo na dirki po Italiji, Ratoo je lani dobil eno etapo na Vuelti, Zurlo pa je novinec v profesionalni karavani. Vsi so Italijani. Omenimo še prihod Tannerja Putta, ki je ameriški državni prvak v kategoriji do 23 let. Še ženski del. Odšla je Mara Abbott, ki je postala članica Wiggle Honde. Alison Powers se je upokojila. Prišle pa so Linda Villumsen, Laura Brown in Abby Mickey. Sicer pa bodo pri ekipi še vedno veliko pozornosti posvečali tudi kriterijem po ZDA, na katerih so v tej sezoni odlično nastopali.

UnitedHealthcare 2015 (moški): Jani Brajkovič, Adrian Hegyvary, Alessandro Bazzana, Brad White, Carlos Alzate, Chris Jones, Daniele Ratto, Danny Summerhill, Davide Frattini, Federico Zurlo, Hilton Clarke, Isaac Bolivar, John Murphy, Jonny Clarke, Karl Menzies, Ken Hanson, Kiel Reijnen, Lucas Euser, Luke Keough, Marco Canola, Robert Förster, Tanner Putt.

UnitedHealthcare 2015 (ženske): Rushlee Buchanan, Lauren Tamayo, Coryn Rivera, Hannah Barnes, Alexis Ryan, Katie Hall, Cari Higgins, Scotti Wilborne, Ruth Winder, Linda Villumsen, Laura Brown, Abby Mickey.

Značke: Dirka po Franciji, Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ