Predstavitev: BTC City Ljubljana in člani Radenske

Predstavitev: BTC City Ljubljana in člani Radenske
24.02.2015 AVTOR: D. Z.
Na Ljubljanskem gradu so predstavili kar tri moštva. Poleg azerbajdžanskega Bakuja tudi obe ljubljanski kolesarski ekipi.

Seveda govorimo o edini slovenski profesionalni ekipi BTC City Ljubljana in o mladi kontinentalni ekipi Radenska Kuota. Najprej so prišle na oder ženske. Gorazd Penko bo lahko računal na kar 15 članic. To so Polona Batagelj, Špela Kern, Urša Pintar, Anja Rugelj, Alenka Novak, Anita Žnidaršič, Tesa Vilar, Urška Žigart, Elena Valentini, Eugenia Bujak, Mia Radotić, Martina Ritter, Olena Pavlukina, Jelena Erić in Eva Lechner. Treh tujk na predstavitvi ni bilo, saj se mudijo na pripravah. V ospredju predstavitve pa je bil tudi Giro Rosa, torej italijanska etapna dirka za ženske, ki bo letos gostovala prav v Sloveniji. Ljubljana bo gostila prolog in cilj prve etape.

Za njimi so na oder stopili še člani kontinentalne ekipe, ki je letos na Mednarodni kolesarski zvezi prijavljena kot Radenska Ljubljana. To ekipo bodo sestavljali predvsem mladi, kolesarji do 23 let. Starejši je zgolj Robi Jenko, ki bo opravljal nalogo nekakšne podaljšane roke trenerja Marka Polanca. V ekipi so še Martin Otoničar, Žiga Ručigaj, Rok Korošec, Marko Pavlič, Jure Miškulin in Matic Šafarič Kolar, Jure Stepišnik, Mike Kovač in lani šesti mladinec na svetovnem prvenstvu Izidor Penko. Več o ciljih, željah in še čem pa v naslednjih dneh.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ