Predstavljamo vam: Novinci pri RadioShacku! (video)

Predstavljamo vam: Novinci pri RadioShacku! (video)
28.03.2013 AVTOR: D. Z.
Pri moštvu RadioShack Leopard so izdali video predstavitev nekaterih novincev, s katerimi so se okrepili pred letošnjo sezono.
Hondo ni izgubil motivacije
Med temi boste lahko spoznali Roberta Kišerlovskega, Danila Honda, Stijna Devolderja in Boba Jungelsa. »Vem, da ni bilo trenutka, ko nisem imel motivacije, « je priznal izkušeni Danilo Hondo, ki je v RadioShack Leopard prišel iz Lampreja. Zdaj opravlja vlogo pomočnika Fabianu Cancellari.

Podobno delo čaka tudi Stijna Devolderja, sicer že dvakratnega zmagovalca dirke po Flandriji. Obakrat je dirko dobil tako, da je izkoristil, taktiziranje favoritov, ki so bolj pazili na takrat njegovega klubksega kolego in kapetana Toma Boonena. Belgijec je v RadioShack prišel iz Vacansoleila.

Jungels in strast
»Gre za strast. Za to živiš. To je tvoje delo, « je dejal mladi Jungels, po bratih Schleck novo luksemburško upanje. »Če zmagaš Roubaix do 23 let, potem si pravi, « je nesporen talent Boba Jungelsa potrdil Hondo. A tu je še tisti, ki je nam najbližji.

Robert Kišerlovski je med največje profesionalce prestopil po odličnih vožnjah v dresu Adrie Mobila. V RadioShack je prestopil iz Astane, predtem pa je vozil tudi za takrat italijanski Liquigas. Njegovi cilji so jasni: »Sam rad živim pod pritiskom. Sicer nočem, da je pretiran, vendar pa letos imam cilj. To je Giro d'Italia. «

Hondo: Robert mora potrditi, da je lahko kapetan
Tudi Hondo zna pohvaliti Hrvata: "Je eden izmed mladih nadarjenih kolesarjev za generalno uvrstitev na Giru, Touru ali Vuelti. To je že pokazal. Zdaj se mora naučiti, kako prevzeti odgovornost in postati nesporni kapetan na eni od teh dirk. To pa ni lahko."

Ta video prispevek si lahko ogledate v nadaljevanju. Vsekakor gre za zanimiv in zelo preprost pristop moštva k temu, da gledalcem približajo nove kolesarje Radioshack Leoparda.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ