Prenos VN Adrie Mobila tudi na Šport TV

Prenos VN Adrie Mobila tudi na Šport TV
30.03.2016 AVTOR: D. Z.
Iz Adrie Mobila so sporočili, da bodo nedeljsko enodnevno dirko 2. kategorije v živo prenašali na Šport TV 2.

Ekipe na dirki VN Adria Mobil: NIPPO-VINI FANTINI, TEAM ROTH, ADRIA MOBIL, TIROL CYCLING TEAM, WSA-GREENLIFE, UNIEURO WILIER, TEAM FELBERMAYR SIMPLON WELS, MERIDIANA KAMEN, TEAM AMPLATZ-BMC, SYNERGY BAKU CYCLING PROJECT, RADENSKA LJUBLJANA, SAVA KRANJ, AMORE VITA, CYCLING ACADEMY TEAM, REPREZENTANCA SRBIJE, REPREZENTANCA BIH, CYCLING TEAM FRIULI, METALAC QUICK KRALJEVO, UNION RAIFFEISEN RADTEAM TIROL, GREGA BOLE BLED, MUGEN RACE TEAM PROLOG, ARBÖ SKR DURATEC, ARBÖ ASKÖ RLM in GM EUROPA OVINI.

V nedeljo, 3. aprila bo na sporedu druga dirka za VN Adrie Mobila, ki je tudi druga dirka v sezoni v Sloveniji. Lani je dirko dobil Marko Kump, letos pa organizatorji obljubljajo, da je trasa nekoliko težja. Dirka po potekala po Dolenjski in tudi po Beli krajini. Nastopilo bo 24 evropskih ekip. Na 176 kilometrov dolgo preizkušnjo se bo podalo 180 kolesarjev iz 23 držav.

Nova UCI pravila organizatorjem omogočajo, da lahko na dirko druge kategorije povabijo tudi dve ekipi s prokontinentalno licenco. Novomeščanom je uspelo privabiti moštvi Nippo Vini Fantini in Roth. Poleg teh dveh ekip bo nastopalo še 13 ekip s kontinentalno licenco, sedem regionalnih ekip in dve nacionalni. Na startni listi sta tudi Grega Bole in nekdanji zmagovalec dirke po Italiji Damiano Cunego. Adria Mobil bo tokrat brez Marka Kumpa branila lansko zmago.

»Dirka je težja kot lani, kar nam odgovarja. Kot vedno se bomo borili za zmago, čeprav se zavedamo da bo težko, saj je konkurenca izredno močna, « je dejal Boštjan Mervar. Sicer pa se bo dirka začela ob 12.30. Tako kot lani pred tovarno Adria Mobil. Štiri ure kasneje bo cilj gostil Glavni trg v središču Novega mesta. Organizatorji obljubljajo, BigScreen v središču mesta in od 14.45 dalje tudi prenos dirke na Šport TV 2. Link do prenosa bo na voljo tudi na spletni strani moštva Adria Mobil.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ