Prenovljeni Garmin v svetlejši različici

Prenovljeni Garmin v svetlejši različici
04.01.2014 AVTOR: D. Z.
Moštvo Garmin Sharp je razkrilo drese za sezono 2014. Ti bodo svetlo modre barve, na hrbtu bo precej več bele.

Kolesarji moštva Garmin Sharp: Janier Acevedo, Jack Bauer, Nathan Brown, Andre Cardoso, Tom Danielson, Thomas Dekker, Rohan Dennis, Caleb Fairly, Tyler Farrar, Koldo Fernandez de Larrea, Phil Gaimon, Nathan Haas, Lasse Norman Hansen, Ryder Hesjedal, Alex Howes, Ben King, Raymond Kreder, Sebastian Langeveld, Dan Martin, David Millar, Lachlan Morton, Ramunas Navardauskas, Nick Nuyens, Tom Jelte Slagter, Andrew Talansky, Dylan Van Baarle, Johan Vansummeren, Steele Von Hoff in Fabian Wegmann.

Tudi pri ameriškem moštvu, ki ga vodi nekdanji kolesar Jonathan Vaughters so razkrili drese, v katerih bodo kolesarji nastopali v sezoni 2014.

Sprednja stran dresa je svetlomodra z dvema širšima pasovoma bele oziroma rdeče barve. Na beli podlagi je največji napis, torej Garmin, ki je tudi na bokih, na rdeči pa Sharp.

Na sprednji strani so opazni še napisi New Balance, Barracuda, Cervelo in Holowesko. Na hrbtni strani ravno tako prevladuje modra barva z dvema navpičnima črtama.

In tam sta ravno tako napisa Garmin oziroma Sharp. Poleg napisa 3T in znaka za izdelovalca dresov Castelli, lahko opazimo tudi logo in napis za WWF (World Wide Fund for Nature).

Gre za organizacijo, ki opozarja na pomembnost narave in neokrnjenosti okolja. Sodelovanje s kolesarsko ekipo se je začelo po zmagi Daniela Martina na klasiki Liege-Bastogne-Liege. Tam je Martina v cilju "preganjal" človek, preoblečen v pando.

»Ponosni smo, da lahko sodelujemo z WWF in jim pomagamo pri njihovi misiji. Ustvariti prihodnost, v kateri bodo ljudje živeli v sožitju z naravo, « je dejal glavni mož ekipe Jonathan Vaughters.

»To sodelovanje je za nas nekaj samoumevnega, saj so lahko kolesarji in navijači izjemen advokat za okolje, « pa je dodala predstavnica organizacije Maria Boulos.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ