Pri 44 letih nadaljuje kariero med elito

Pri 44 letih nadaljuje kariero med elito
04.11.2015 AVTOR: D. Z.
Morda je kdo mislil, da se bo Davide Rebellin upokojil, a Italijan je sporočil, da ostaja v kolesarstvu. Ostaja tudi član CCC Sprandi Polkowice.

Davide Rebellin bo 9. avgusta prihodnje leto dopolnil 45 let, vseeno pa v zadnjih letih dokazuje, da je še vedno lahko konkurenčen. Letos je dobil prestižno enodnevno dirko Coppa Agostoni v Italiji. Dobil je tudi eno etapo na dirki po Turčiji, ki bi jo lahko končal na drugem mestu, vendar je prav v zadnji etapi padel in moral odstopiti. Intervju z Rebellinom ste si lahko prebrali tudi v naši reviji. In tam ste lahko prebrali, da mu motivacije ne manjka.

»Srce ima vedno zadnjo besedo. Ko sem videl, da sta telo in glava pripravljena na nove bitke, sem se odločil, da nadaljujem s kariero. Z otroško zagnanostjo in z izkušnjami, ki mi jih je dala 23-letna kariera polna vzponov in padcev. Prav ti me vzpodbujajo, da iz sebe iztisnem največ. Hvala vsem navijačem, ki ste me vzpodbujali in me še vedno. Hvala tudi CCC, ki mi omogoča novo avanturo. Še vedno sem preveč motiviran in odločen, da bi si spočil. Strast ne pozna starosti. « Sicer pa Rebellin ostaja član moštva CCC Sprandi, ki ima Prokontinentalno licenco. Ekipa je letos nastopila na nekaterih klasikah pa tudi na dirki po Italiji.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ