Pri UAE že odšli na priprave

Pri UAE že odšli na priprave
18.10.2021 AVTOR: DZ, vir: UAE Team Emirates

Tadej Pogačar, Jan Polanc in Andrej Hauptman. Skupaj s preostalimi člani moštva UAE Team Emirates so že odšli na priprave za naslednjo sezono. Seveda v Združene arabske emirates.

Sezona 2021 se je na najvišji ravni šele dobro končala. In to s sanjskim razpletom za Tadeja Pogačarja, posledično pa za moštvo UAE. Dobil je namreč dirko po Lombardiji. UAE ima tako letos v svojih vrstah najuspešnejšega kolesarja v sezoni, tudi zmagovalca dirke po Franciji.

In zdaj se je ekipa odpravila na priprave na novo sezono. Kolesarji so z osebjem odšli v ZAE. Od tam namreč prihajajo največji sponzorji. Predvsem pa se bodo kolesarjem na skupnih treningih pridružili tudi lokalni kolesarji, tako v Dubaju kot v Abu Dabiju. V Dubaju bodo organizirano kolesarjenje v torek, v Abu Dabiju pa v soboto.

Tu bo dogodek, ki ga bo gostila Yas Marina potekal pod imenom "Kolesarite s Pogačarjem”. Tisti nekoliko "resnejši" kolesarji pa se bodo lahko tudi pomerili s kolesarji moštva UAE Team Emirates. "Po nepozabni sezoni polni uspehov se kot ekipa z navdušenjem vračamo v ZAE, kjer se bomo srečali s prijatelji in sponzorji in proslavili uspehe v tej sezoni. Obenem bomo gledali tudi v prihodnost," je sporočil glavni menedžer ekipe Mauro Gianetti:

"Ob vsakem obisku smo deležni posebne dobrodošlice. Vidimo ljudi, ki nas podpirajo in vidimo, kakšen vpliv imamo na popularnost kolesarstva v ZAE. Za nas je pomembno, da smo tukaj, da se zbližamo z ljudmi, ki nam vse to omogočajo."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ