Pridružite se 18. dobrodelnemu kolesarjenju z Markom Balohom

Pridružite se 18. dobrodelnemu kolesarjenju z Markom Balohom
28.03.2024 AVTOR: Sporočilo za javnost

V petek, 29. marca 2024, bo med 10. in 22. uro dogajanje v Športnem centru Millenium v znamenju dobrodelnega poganjanja pedal.

Ultramaratonski kolesar Marko Baloh bo v družbi drugih dobrosrčnih ljubiteljev kolesarjenja kar 12 ur premagoval kilometre in zbiral sredstva za nakup paketov sadja in zelenjave za družine v stiski. Pri tem se mu lahko pridružite tudi vi, poleg kolesarjenja pa lahko dogodek podprete tudi z navijanjem ali donacijo. Dobrodelna sredstva lahko preko platforme Truhoma donirate vse do 12. aprila.

Dobrodelno kolesarjenje z Markom Balohom tudi v svoji 18. izvedbi tega športno-dobrodelnega dogodka povezuje druženje ljubiteljev poganjanja pedalov in dobrosrčnost. Ultramaratonskemu kolesarju se bodo namreč pri premagovanju kolesarskih kilometrov pridružili številni uveljavljeni slovenski športniki, kot so, Robert Kranjec, Mitja Petkovšek, Samo Jeranko, kolesarke Kolesarskega društva Rog in številni drugi. Vsi drugi nadobudni kolesarji, ki se bodo udeležili dogodka, pa se bodo poleg opravljene dobrodelne športne vadbe potegovali tudi za privlačne nagrade.

Zbrana sredstva bodo namenjena za nakup paketov sadja in zelenjave za družine v stiski, zbiranje sredstev poteka tudi preko spletne platforme Truhoma vse do 12. aprila.

Več informacij o dogodku in udeležbi najdete na spletni strani ŠC Milleniuma, ki bo dogodek s ponosom gostil tudi letos, ko obeležuje 25 let delovanja.

Dobrodelno kolesarjenje pa bo mogoče spremljati tudi preko neposrednega spletnega prenosa na VŽIVO.si.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ