Pridružite se nagradni Bicikel.com Fantasy LeTour ligi!

Pridružite se nagradni Bicikel.com Fantasy LeTour ligi!
26.08.2020 AVTOR: N. Gr., Bicikel.com

Primož Roglič bo lovil zmago na francoskih cestah, vi pa lahko svoje znanje izkoristite v Fantasy LeTour ligi za bralce portala Bicikel.com in se potegujete za knjige Klub rumene majice.

Navidezne (fantasy) lige so v zadnjih letih postale popularne v mnogih športih, tudi v kolesarstvu, kjer najbolj številčno ligo pripravljajo prireditelji dirke po Franciji – Fantasy LeTour.

Pravila igre so precej enostavna, za izbiro 8 kolesarjev, ki bodo sestavljali vašo ekipo, imate na voljo 120 kreditnih točk – »najdražji« kolesar med vsemi je Roglič, ki je vreden 22 kreditov. V vaši ekipi imate lahko največ tri kolesarje istega tipa (razdeljeni so na liderje, šprinterje, hribolazce in all-rounderje) in pa največ tri kolesarje iz iste ekipe.

Pred vsako etapo lahko izberete kapetana ekipe, pri katerem se bodo točke štele dvojno, tekom celotnega Toura pa imate na voljo 8 menjav kolesarjev, tako da vas pretirano veliko dela pri upravljanju z vašo ekipo ne čaka, boste pa potrebovali kanček sreče in predvsem precej preudarnosti.


Vsa pravila glede zbiranja točk lahko preberete tukaj - https://fantasy.letour.fr/#/game, vam pa kolesarji prinašajo točke tako za uvrstitev v posamezni etapi kot tudi za uvrstitev v skupnem seštevku, v seštevku zelene, bele, pikčaste in tudi modre majice za najbolj borbenega kolesarja.


Čas za sestavo ekipe imate do štarta prve etape, ki bo v soboto, 29. avgusta ob 13. uri.


Registrirate se lahko tukaj - https://fantasy.letour.fr/#/, ko si boste ustvarili uporabniški račun, pa se lahko pridružite Bicikel.com ligi, ki jo lahko najdete po imenu ali po zaporedni številki 13619., ko si boste ustvarili uporabniški račun, pa se lahko pridružite Bicikel.com ligi, ki jo lahko najdete po imenu ali po zaporedni številki 13619.

Št. lige: 13619
Geslo: CKQVI

Najboljše tri v Bicikel.com ligi bomo nagradili s knjigo Klub rumene majice.

Vabljeni, da se nam pridružite v virtualni dirki do Elizejskih poljan!

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ