Pridružite se Treku in bodite dobrodelni s kolesarjenjem na Zwiftu

Pridružite se Treku in bodite dobrodelni s kolesarjenjem na Zwiftu
04.12.2015 AVTOR: Matej Zalar
Zwift, Trek in World Bicycle Relief so združili moči in organizirali dobrodelno sobotno 24-urno kolesarjenje. Če bo udeležba dovolj velika, bo Trek doniral 40 tisoč dolarjev.

Razpored voženj s profesionalci: 

3am EST/11am UTC -Jacques Janse van Rensburg (MTN-Qhubeka)
5am EST/11am UTC - Taro Shirato (Pro Triathlete)
8am EST/2pm UTC - Fumy Beppu (Trek Factory Racing)
9am EST/3pm UTC - Lawson Craddock (Giant-Alpecin)
10am EST/4pm UTC – Jens Voigt (Trek Factory Racing)
12pm EST/6pm UTC- Jesse Anthony & Bjorn Selander (Optum Pro Cycling Team)
3pm EST /9pm UTC – Ted King (Cannondale-Garmin)
4pm EST10pm UTC - Mirinda Carfrae & Jordan Rapp (Pro Triathletes)
6pm EST/12am UTC – Evie Stevens (Boels-Dolmans)
* 2am EST/8am UTC – Laurens ten Dam (Lotto-Jumbo) 

World Bicycle Relief je organizacija, ki z donacijami poizkuša izboljšati kvaliteto življenja v državah tretjega sveta. Za to, da pomoči potrebnemu posamezniku zagotovijo kolo, je potrebnih le 160 evrov, zato je vaš prispevek lahko ogromen. 

Lahko seveda tudi sami donirate prispevke, če želite, drugače pa bo za veliko finančno injekcijo poskrbel Trek. Če bodo med sobotnim 24-urnim kolesarjenjem vsi uporabniki Zwifta skupaj prevozili 160 000 kilometrov, kar je kar zahtevna naloga, bo Trek organizaciji doniral 40 000 dolarjev. Če pa bodo posamezniki prevozili pol krajšo razdaljo, bo tudi nagrada pol manjša.

Za vzpodbudo bodo poskrbeli profesionalni kolesarji Treka in drugih moštev, ki bodo vodili organizirane, 50 minut dolge vožnje po otoku Watopia na Zwiftu. Za vožnjo se lahko brezplačno registrirate na povezavi - www.rideonforwbr.com. Ob registraciji boste prejeli tudi kodo, ki jo nato v soboto vpišete v Zwiftu (pritisnete tipko "p", in odpre se vam okno), in prejeli boste poseben dres in kolo za dobrodelno akcijo.

Če si želite popestriti trening na trenažerju z vožnjo s profesionalnimi kolesarji, ne pozabite na sobotno akcijo, hkrati pa boste imeli eno najboljših priložnosti, da svoj hobi združite z dobrodelnostjo. Zaenkrat je registriranih preko 2000 kolesarjev, ki so donirali skoraj 6000 dolarjev.

 
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ