Prihaja na dirko po Sloveniji tudi zmagovalec Vuelte?

Prihaja na dirko po Sloveniji tudi zmagovalec Vuelte?
05.06.2014 AVTOR: D. Z.
Novica sicer še ni potrjena, pa tudi Lampre Merida je že objavila imena kolesarjev, ki bodo nastopili na dirki po Sloveniji. Pa vendarle. Se obeta nastop Chrisa Hornerja?

Lanski zmagovalec dirke po Španiji se je letos pripravljal na nastop na italijanskem Giru, vendar mu je to preprečila poškodba, ki jo je staknil na pripravah. Aprila ga je namreč zbil voznik avtomobila, Horner pa je končal v bolnišnici.

Imel je poškodovana pljuča, zlomljena rebra, pa tudi ureznine po glavi. Zdaj se pripravlja na dirko po Franciji in želel je nastopiti na dirki po Švici. Vendar se je zdaj program pripravljalnih dirk očitno nekoliko spremenil.

"V Švico ne bo odšel. V Italiji bo lepo vreme, pa tudi dober program treninga ima. Zato bi raje videli, če bo povsem okreval," je dejal menedžer Lampreja Meride Brent Copeland in nadaljeval:

"Potem bi lahko nastopil na dirki po Sloveniji, tako da bi pred Tourom v nogah imel vsaj štiri dni dirkanja. To bi lahko bila ena izmed rešitev. Vendar zaenkrat dobro trenira in napreduje. Njegova rehabilitacija je bila neverjetno hitra."

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ