Primorci prvi predstavili dres

Primorci prvi predstavili dres
16.01.2017 AVTOR: D. Z.
V Sloveniji bo pet članskih oziroma U23 ekip in novoustanovljena primorska ekipa je prva predstavila dres. Prevladuje modra barva.

O novoustanovljeni primorski članski ekipi smo že pisali. O tem je v njegovi rubriki govoril tudi že Marko Pavlič. Primorci pa so kljub pozni odločitvi, da sestavijo ekipo očitno pohiteli z izdelavo dresov.

Kratkega so namreč že predstavili. Opazimo kombincijo svetlo in temno modre, ki povsem prevladuje. Največji napis pripada seveda največjemu sponzorju. Nad napisom mebloJOGI je zapis kolesarske trgovine Kult Solkan. Večji napis pripada tudi Fujiju, torej proizvajalcu koles, ki jih bodo kolesarji uporabljali. Vidimo lahko tudi pod katerimi ključniki bodo prisotni na družabnih omrežjih. To bosta #uzivajKOLO in #enjoyBIKE. Prisotna sta tudi napisa VELO in predvsem ABP je večkrat zapisan. Gre za športno prehrano in prehranska dopolnila.

Dres so izdelali pri podjetju Tamai. Sicer pa si lahko dres ogledate na priloženih fotografijah. V dres je oblečen eden izmed osmih kolesarjev Žan Jerkič. V ekipi bodo še Primož Obal, Robert Jenko, Simon Čibej, Marko Pavlič, Tim Roškar, Luka Kramberger in še lani rekreativni kolesar Jernej Furlan, ki se je ekipi pridružil prav v zadnjih dneh. Sicer pa so se kolesarji v novih dresih že predstavili tudi na zadnjem ciklokrosu v tej sezoni v Orehovljah pri Mirnu. Primorci so s predstavitvijo dresa tako pohiteli. Zdaj so na vrsti tudi ostale slovenske ekipe.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ