Primorci v novo sezono z mlajšimi kolesarji

Primorci v novo sezono z mlajšimi kolesarji
15.10.2018 AVTOR: DZ

Na facebooku primorske ekipe MebloJogi so zapisali, da bo v prihodnji sezoni prišo do sprememb. Očitno bodo več časa posvečali mlajšim članom.

Na primorskem so lani obudili člansko ekipo. Potem, ko je zdaj za njimi že druga sezona, pa so se glede na zapis na facebooku očitno odločili za nekaj sprememb. “Del ekipe ne bo več Primož Obal, ki se bo tekmovalno začasno umaknil. Jernej Furlan se bo posvetil družini, a če ga bodo zasrbele pete, bo nastopil še na kakšni rekreativni dirki. Uroš Repše bo poiskal novo sredino, ravno tako Marko Pavlič. O svoji tekmovalni prihodnosti se mora še odločiti Kristjan Hočevar.”

To so Primorci med drugim zapisali na facebooku. Jasno je torej, da bodo v ekipi obdržali predvsem mlajše člane. Ostali naj bi vsaj Tim Roškar, Timotej Bavec, Jan Ostervuh in Simon Čibej. Robi Jenko bo tudi ostal, a v drugačnih vlogah. “Ekipi se bo pridružilo še nekaj novih mladih kolesarjev. Več v prihodnjih dneh. Vsem, zdaj že bivšim članom, želimo srečno in uspešno življensko pot,” so še zapisali.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ