Primož Roglič dirko končal na 4. mestu

Primož Roglič dirko končal na 4. mestu
26.08.2016 AVTOR: D. Z.
Končala se je dirka Tor du Poitou Charentes. Dobil jo je Sylvain Chavanel. Primož Roglič končal na četrtem mestu.

Colbrelliju zadnja etapa
S peto etapo se je končala petetapna dirka prve kategorije Tour du Poitou Charentes. Na dirki je uspešno nastopil tudi Primož Roglič. A najprej poglejmo rezultate zadnje etape. V peti preizkušnji so morali kolesarji premagati 171 kilometrov dolgo traso med krajema Thouars in Poitiers.

Etapa je bila sicer zelo razgibana, a vseeno ne dovolj, da bi se rezultati po včerajšnjem kronometru spremenili. Pravi sprinterji sicer niso imeli možnosti za zmago, zato pa so bili v skupini 40 kolesarjev, ki se je udarila za zmago tudi vsi najboljši v skupnem seštevku.

Rogliču četrto mesto
Zmage se je v sprintu veselil Sonny Colbrelli, ki je premagal Bena Swifta in Romaina Feilluja. V tej skupini je bil tudi Primož Roglič, ki se je po včerajšnjem kronometru povzpel na četrto mesto v skupnem seštevku.

Končne zmage se je veselil najboljši na kronometru Sylvain Chavanel, ki je za pol minute ugnal Wilca Keldermana in Nelsona Oliveiro. Primož Roglič je dirko končal na četrtem mestu, za zmagovalcem pa je zaostal za 33 sekund. Sledijo Moscon, Roux, Swift, Roy, Vanmarcke in Oomen.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ