Primož Roglič na Touru s posebnim kolesom

Primož Roglič na Touru s posebnim kolesom
06.07.2018 AVTOR: DZ, vir: Primož Roglič/Instagram

Primož Roglič vse bolj vzbuja pozornost z izjemnimi predstavami. Na Touru pa bo to lahko počel tudi s kolesom.

Kako neverjetno zgodbo piše Primož Roglič. Leto so pri njegovi ekipi pripravili celo dokumentarni film o njegovi športni poti. Med dirko po Sloveniji so ga vseskozi spremljali, on pa jih je odpeljal tudi v domače kraje. Zdaj pa se Primož Roglič, tako kot 175 preostalih kolesarjev že mudi v Franciji. Tam se bo v soboto začela 105. dirka po Franciji.

Po lanski zmagi v kraljevski etapi čez Galibier od Rogliča mnogi pričakujejo zares veliko. Prepričani smo lahko, da bo spet opozarjal nase. Zdaj tudi z videzom. Pri Bianchiju so mu pripravili prav posebno kolo. Govorimo o modelu Bianchi Oltre XR4, ki je unikatno pobarvano zgolj zanj. Fotografiji kolesa je Roglič objavil na Instagramu, pripisal pa je: “Za dirko po Franciji sem dobil posebno kolo. Opazite skakalca v telemarku.” Opazen je orel, opazni so hribi in gore, pa tudi slovenski grb. Vam je všeč?

Značke: Dirka po Franciji
Ključne besede: Dirka po Franciji, Tour de France 2018, rumena majica, LottoNL Jumbo, Primož Roglič, orel, beloglavi orel, KOLO, Bianchi Oltre
Komentarji
sixsl 07.07.2018 08:14
Bravo, še en dokaz, da ne bo pozabil kje so- bile njegove korenine👌
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Ljudje berejo:
Morda vas zanima tudi:
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ
Najbolj brano