Primož Roglič nadaljuje kljub poškodovanemu prstu

Primož Roglič nadaljuje kljub poškodovanemu prstu
09.03.2017 AVTOR: D. Z.
Prav neprijetno fotografijo je na instagramu objavil Primož Roglič. Še pred začetkom dirke Tirreno-Adriatico se je namreč poškodoval.

Za kolesarji na dirki Tirreno-Adriatico je sicer že druga etapa, a še pred uvodnim ekipnim kronometrom je neprijetno izkušnjo doživel eden izmed petih Slovencev na dirki Primož Roglič.

Tik pred začetkom ekipnega kronometra je namreč padel: "Nesreča. Ob vožnji na startno rampo je bila gneča, kar naenkrat je nekdo odprl vrata. Zaletel sem se in si porezal prst. Lahko sem startal, a po cilju sem dobil pet šivov. " Tako se glasi uradna izjava za javnost Primoža Rogliča. Roglič je kljub vsemu veliko pripomogel, da je LottoNL Jumbo v vožnji na čas zasedel šesto mesto.

"Kronometer smo dobro odpeljali. Kolikor smo ga le lahko. Zdaj lahko smo čakam, da bom videl, kako se bom počutil jutri. Upam, da se bom lahko boril v naslednjih dneh, " je še dejal Roglič. In očitno si je dobro opomogel, saj je v drugi etapi zasedel 14. mesto. Odzval se je tudi športni direktor Engels: "Neverjetno je, da so kolesarji ostali osredotočeni in jim je uspela dobra vožnja. Še posebej zato, ker je ta dirka za Primoža zelo pomembna. Pomebno je, da je lahko vseeno dobro odpeljal ekipni kronometer. "

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ