Primož Roglič po operaciji: "Vrnil se bom"

Primož Roglič po operaciji: "Vrnil se bom"
11.10.2022 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

V nedeljo je ob dobrodelnem kolesarjenju razkril, da ga čaka operacija rame in zdaj je Primož Roglič že prestal napovedan poseg.

Primož Roglič je v nedeljo kolesarske navdušence tudi v dobrodelne namene popeljal na kolesarjenje, takrat pa je tudi razkril, da ga v ponedeljek čaka operacija rame. Gre za staro poškodbo, zaradi katere si je moral sam večkrat ramo "postaviti na svoje mesto".

To je moral storiti tudi po padcu na letošnji dirki po Franciji. Zdaj pa se je odločil za operacijo, po kateri naj bi moral mirovati od šest do osem tednov. Po operaciji se je najprej oglasil v video sporočilu, v katerem je dejal: "Operacija rama. Prvi del uspešen." Za konec pa je dodal znameniti stavek iz filma Terminator: "I'll be back!".

Zaenkrat še 32-letni Zasavec je v zdravniški oskrbi in tudi na UKC Ljubljana so na družabnih omrežjih sporočili: "Slovenski kolesarski as Primož Roglič že okreva po zahtevni in uspešni operaciji rame na Travmatološki kliniki UKCL (na fotografiji z ekipo asist. Mihe Ambrožiča, dr. med.). Primož Roglič, želimo vam hitro in uspešno okrevanje in čimprejšnjo vrnitev med zmagovalce!"

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ