Primož Roglič podaljšal in napovedal vrnitev na Tour

Primož Roglič podaljšal in napovedal vrnitev na Tour
22.12.2017 AVTOR: D. Z.
Danes so se predstavili kolesarji moštva LottoNL Jumbo. Pomembno vlogo je imel tudi Primož Roglič, ki je razkril, da je podaljšal pogodbo z ekipo.

Vsekakor pester dan na Nizozemskem. Dopoldne se je predstavila kolesarska ekipa LottoNL Jumbo. Predstavitev je potekala v Veghelu, kjer ima glavne prostore Jumbo.

Eno izmed vidnejših vlog je imel tudi Primož Roglič. Glavni mož ekipe Richard Plugge in Primož Roglič sta namreč razkrila, da sta podaljšala sodelovanja. Roglič je tako pogodbo podaljšal vse do konca sezone 2020. Skupaj z Rogličem je pogodbo podaljšal tudi sprinter Dylan Groenewegen. Oba sta letos dobila po eno etapo na dirki po Franciji.

“Imamo dober načrt za prihodnost, ” je na predstavitvi dejal Roglič. Kaj pa cilji v sezoni 2018? Roglič nam je že večkrat poudaril, da želi zdaj dobiti kakšno izmed enotedenskih World Tour dirk. Poleg tega naj bi se vrnil tudi na dirko po Franciji. Po besedah vodilnih v klubu bo tudi naslednje leto lovil etapne zmage, medtem ko se bo za visoka mesta v skupnem seštevku boril Steven Kruijswijk. Na Touru naj bi imeli mesta bolj ali manj zagotovljena še vsaj Lars Boom, Groenewegen in Robert Gesink.

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ