Primož Roglič podaljšal pogodbo

Primož Roglič podaljšal pogodbo
22.02.2017 AVTOR: D. Z.
Novica, ki smo jo morda prej ali slej pričakovali. Pri ekipi LottoNL Jumbo so pohiteli in podaljšali pogodbo s Primožem Rogličem.

Vse do konca sezone 2018. Primož Roglič je odlično začel sezono. Že na dirki po Valenciji je v določenih etapah pokazal odlično pripravljenost, zablestel pa je z zmago na dirki po Algarveju.

Zdaj pa so kar prek Instagrama iz moštva LottoNL Jumbo sporočili, da so s Primožem Rogličem sklenili nov dogovor in podaljšali pogodbo. “Z njim smo podpisali prvo pogodbo kot z neizkušenim kolesarjem. Z našo pomočjo je naredil nekaj lepih korakov naprej, ” je dejal glavni manager ekipe Roger Plugge:

“Je pravi športnik, ki pridno dela za svoj napredek. Bil je skakalec, a v kolesarstvu postaja vse boljši. Vanj smo vložili veliko energije, Primož pa je dojemljiv. ” 27-letni Primož Roglič je v uradni izjavi za javnost potrdil: “Oboji smo zadovoljni s potekom, tako da smo se z veeljem strinjali s podaljšanjem pogodbe. To mi bo omogočilo, da bom imel še več priložnosti za rezultate in razvoj. Zame se je zanimalo nekaj ekip, a zame je pomemben tudi primeren nadzor. Poleg tega se z vsemi v ekipi razumem, kar je tudi zelo pomembno. ” Plugge je še poudaril, da ima še ogromno prostora za razvoj: “Kljub letom v kolesarstvu ni prav dolgo, zato je s tega vidika še zelo mlad.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ