Primož Roglič podaljšal pogodbo z Lottom do 2018

Primož Roglič podaljšal pogodbo z Lottom do 2018
22.02.2017 AVTOR: Matej Zalar
Primož Roglič je takoj po uspehu na Portugalskem podpisal novo pogodbo, ki ga bo v nizozemski ekipi zadržala do konca sezone 2018.

Za Primožem Rogličem je izjemen teden. Po zmagi v Algarveju se je hitro odzvalo tudi vodstvo kluba LottoNl-Jumbo in slovenskemu kolesarju na mizo postavilo novo, izboljšano pogodbo, ki ga bo v nizozemski ekipi zadržala vsaj še za sezono 2018. Roglič ni preveč razmišljal in je Lottu obljubil zvestobo, kar je potrdil tudi športni direktor ekipe Richard Plugge.

"Primož je k nam prišel kot neizkušen kolesar, a velik talent. V zadnjih letih je izjemno napredoval. Gre za zelo predanega športnika, ki mu garanje ni tuje, a mu hkrati manjka še veliko izkušenj, saj je zelo pozno začel dirkati. Zato v Primoža vlagamo veliko truda in energije, on pa nam vrača z odličnimi rezultati, " je bil komentar Pluggeja na podaljšanje pogodbe. 

Zadovoljen je tudi Roglič. "V Lottu se počutim zelo dobro. Oboji smo bili zadovoljni z našim sodelovanjem, zato nisem preveč razmišljal, ko sem na mizo dobil pogodbo. Kar nekaj drugih ekip me je kontaktiralo, če bi želel prestopiti k njim, a mislim, da bom imel v Lottu najboljšo priložnost, da še dodatno napredujem in dobim izkušnje. Ob tem je zelo pomembno tudi to, da se z vsemi v ekipi res odlično ujamem. "

Skratka, za Rogličem je res izjemen teden, ki mu je prinesel službo še za vsaj eno leto in predvsem mirno nadaljevanje letošnje sezone, kar bo v lovu za vrhunskimi rezultati zelo pomembno. 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ