Primož Roglič spoznal "dvojnika"

Primož Roglič spoznal "dvojnika"
24.10.2019 AVTOR: DZ, vir: TU Eindhoven / twitter

Sezone je sicer za najboljše konec. Vsaj resnejšega tekmovalnega dela. A ekipe se že zbirajo pred začetkom nove. Primož Roglič je obiskal "samega sebe".

Ekipa UAE Team Emirates z Janom Polancem in Tadejem Pogačarjem se te dni že mudi na prvih spoznavnih pripravah. Primož Roglič se z nekaterimi kolegi mudi na Nizozemskem. Obiskal je tudi Univerzo v Eindhovnu. Zakaj? Univerza že nekaj časa sodeluje z moštvom Jumbo Visma.

Razlog se skriva predvsem v tem, da imajo tam vetrovnik, ki ekipi pomaga pri ugotavljanju, kaj jim lahko prinesejo določene spremembe pri drži kolesarja, uporabi drugačne opreme … Roglič je imel zdaj posebno priložnost. Spoznal je samega sebe, bi lahko rekli.

Na Univerzi so namreč glede na mere Primoža Rogliča naredili posebno lutko, ki povsem ustreza njegovi velikosti in drži na kolesu. Tako Rogliču ne bo več treba izgubljati časa z obiski vetrovnika, če bo želel prevriti, kako aerodinamične so določene novosti pri opremi.

Značke: Cestno
Komentarji
SlowEddy 24.10.2019 10:41
Pri JUMBO VISMI so pa resno zastavili prihodnje sezone.
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ