Primož Roglič sreča Grega LeMonda (VIDEO)

Primož Roglič sreča Grega LeMonda (VIDEO)
08.07.2017 AVTOR: D. Z.
Med dirko po Franciji so na Eurosportu objavili prispevek o Primožu Rogliču. Z njim se je srečal legendarni Greg LeMond.

Primož Roglič je LeMondu razložil neverjetno pot od skakalca do kolesarja. Med drugim je pojasnil tudi to, da se je rad udeleževal duatlonov. Obenem je dodal, da je bil vedno zelo dober v vzdržljivostnih športih:

“V tistem času sem bil boljši tekač kot kolesar. Kolo semsi namreč izposodil od soseda in sem res trpel. Po 20 kilometrih sem vseskozi izgubljal mesta, saj je šlo za običajno kolo, ne cestno. Vsi so bili z dirkalnimi, karbonskimi kolesi. ” Z Lemondom sta govorila tudi o tem, če je njegova aerodinamična drža posledica smučarskih skokov in posledično njegove izjemne gibljivosti.

Seveda sta se ustavila tudi pri dejstvu, da se s kolesarstvom ukvarja zelo malo časa. Kaj želiš doseči na Touru. Ne samo letos, tudi čez nekaj let? “Ne vem. Videli bomo. Vedno si želiš biti najboljši, ” je bil Rogličev odgovor. “Brez pritiska. Samo prva deseterica. To je vse, kar želim videti, ” je dodal LeMond, Roglič pa je nasmejan dodal: “Izjemno bi bilo, če bi mi uspelo dobiti kakšno etapo. To bi mi več pomenilo, kot če bi bil med prvo deseterico.

Značke: Cestno, Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ