Primož Roglič z lepo gesto obdaril zdravstvene delavce

Primož Roglič z lepo gesto obdaril zdravstvene delavce
27.11.2020 AVTOR: DZ, vir: UKC

Primož Roglič. Najboljši kolesar na lestvici UCI, zmagovalec dirke po Španiji … Izkazal se tudi na poseben način.

Kolesarska sezona se je zavlekla dolgo v jesen, a vendarle se je z zmago Primoža Rogliča na dirki po Španiji tudi končala. Roglič pa očitno ne miruje niti na preostalih področjih. V sodelovanjju z medicinsko sestro Gordano Brkovič in županom Zagorja ob Savi je zaposlenim v UKC in SB Trbovlje podaril sto rumenih majic.

"Primož, danes smo dobili tvoje darilo. Ti si naš heroj. Radi te imamo. Dal si nam ogromno motivacijo. Borili se bomo do konca. Veliko ljudi ne verjame, ti verjameš v nas. Vso srečo in čestitke od vse skupine kliničnega centra, covid oddelkov, vsega zdravstvenega osebja, kuharjev, strežnic, vse ekipe vodstva, ki se bori te dneve. Bomo zmagali, ti pa si že zmagal,” je dejala Gordana Brkič.

"Tudi on se nekako simbolično pridružuje boju proti novemu koronavirusu, za kar se mu iskreno zahvaljujemo. Mislim, da nas v dirki s koronavirusom čaka še nekaj gorskih etap, potem pa sledi kakšen lep spust in bomo v cilju vsi čim bolj zadovoljni," pa je dodala doc. dr. Mateja Logar. Seveda se je s sporočilom oglasil tudi Roglič: "Meni se zdi predvsem pomembno, da ne glede na to, kakšne barve je majica, stojimo vsi skupaj, si pomagamo, spodbujamo drug drugega in dihamo kot vsa Slovenija eno, samo tako bomo lahko hitreje in lažje prišli skozi to krizo."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ