Primož Roglič začenja v Avstraliji

Primož Roglič začenja v Avstraliji
12.12.2015 AVTOR: D. Z.
Pri moštvu LottoNL Jumbo so razkrili imena kolesarjev, ki bodo nastopili na dirki Tour Down Under. Med temi je tudi Primož Roglič.

Primož Roglič je pred sezono 2016 iz Adrie Mobila prestopil v moštvo World Toura LottoNL Jumbo. Obeta se mu dirkanje na najvišji ravni. In očitno bo sezono 2016 že začel na dirki World Toura. Že januarja bo namreč v dresu moštva LottoNL Jumbo nastopil na dirki Tour Down Under. Že predtem je Enrico Batraglin potrdil, da bo nastopil v Avstraliji.

Slovencu in Italijanu se bodo pridružili še George Bennett, Bram Tankink, Maarten Tjallingii, Martijn Keizer in Bert Jan Lindeman. Na spletni strani cyclingquotes so celo zapisali, da bo ekipa – glede na predstave v tej sezoni – v skupnem seštevku veliko stavila prav na zmagovalca dirke po Sloveniji Rogliča in Bennetta.

Tudi Battaglin bi lahko igral vidnejšo vlogo, še pišejo pri cyclingquotes. Sicer pa bo dirka na sporedu od 19. do 24. januarja. Roglič ne bo edini Slovenec. Tudi pri Lampreju Meridi so že objavili seznam nastopajočih v Avstraliji. Med kolesarji je sprinter in letos še Rogličev klubski kolega Marko Kump.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ