Primož Roglič: "Au revoir Dauphine"

Primož Roglič: "Au revoir Dauphine"
17.08.2020 AVTOR: DZ, vir: primozroglic.com

"Go hard or go home. I did both." To je med drugim na svoji spletni strani zapisal Primož Roglič. Kako je z njegovimi poškodbami pa še ni jasno.

"Hudo sem padel, tako da sem moral pred zadnjo etapo na žalost zapustiti Criterium du Dauphine," je med drugim na svoji spletni strani zapisal Primož Roglič: "Kljub vsemu pa sem lahko zadovoljen z rezultati. S celotno ekipo smo pokazali visoko raven pripravljenost. Borili smo se in pokazali predanost. Čestital bi Seppu za etapno zmago in se zahvalil Jumbo Vismi za odlično delo v zadnjem tednu."

Roglič je hitro okrevanje zaželel tudi klubskemu kolegu Stevenu Kruijswijku in vsem, ki so bili udeleženi v padce: "Upam, da se kmalu vidimo na cesti." Seveda pa še zdaj ni jasno, kakšne posledice je pustil Rogličev padec v sobotni etapi. Dokončal jo je lahko s prvimi in ubranil rumeno majico vodilnega, a zadnje etape ni začel. Zaenkrat pa iz ekipe še niso sporočili, kako je s poškodbami, in če bo lahko nastopil na dirki po Franciji, ki se začne 29. avgusta.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ