Primož Roglič: Dež namesto pričakovanega lepega vremena

Primož Roglič: Dež namesto pričakovanega lepega vremena
18.12.2016 AVTOR: D. Z.
Primož Roglič se je prek bloga na primozroglic.com spet oglasil. Tokrat iz španskega Mojacarja, kjer je z ekipo.

“Takole, pa smo tudi mi, kot verjetno vse World Tour ekipe, pričeli s pripravami na novo sezono, ” je svoj blog na spletni strani primozroglic.com začel Primož Roglič.

“Naš prvi trening kamp je postavljen na na jug Španije. V Mojacar, kjer naj bi bilo večino časa sončno, pa ni ravno tako. Ravno zaradi neobičajno veliko dežja, imam dobrodošlo malce več časa, da kaj napišem, ” je še zapisal član moštva LottoNL Jumbo. Potem pa je vsekakor ponudil zanimiv podatek: “Naredili smo že nekaj dobrih treningov, pomerjali opremo za naslednjo sezono. Zanimivo, letos vsi malo večje, ne vem ali nas je več skupaj ali ima Shimano azijske velikosti. ” Tudi preostala testiranja pred sezono so očitno že za njim:

“Naslednja stvar scanning položaja na kolesu. Dodatni popravki so vedno dobri, tudi prvi kondicijski test je že za nami. Tudi sestankov je bilo že veliko v teh dneh, določil pa se je tudi okvirni program dirk za 2017. ” A tega ni razkril. Drugič … je zapisal, a priznal: “Morem priznati, da me čaka nadvse zanimiva sezona! ” Zdaj ga čaka še nekaj dni treningov, a do božiča bo vsekakor še zelo naporen urnik: “En blok treningov nas še čaka, od tam pa direktno na Nizozemsko na predstavitev ekipe.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ