Primož Roglič: Francija, Velika Britanija in Norveška

Primož Roglič: Francija, Velika Britanija in Norveška
25.08.2017 AVTOR: D. Z.
Primož Roglič je v svojem blogu razkril, kakšen bo njegov program v prihajajočih dneh. Začenja z dirko Bretagne Classic.

Slovenski junak letošnje dirke po Franciji Primož Roglič si je po napornem Touru vzel nekaj časa za predah. Nastopil je še na klasiki v San Sebastianu in na nekaterih kriterijih po francoski dirki.

»Po Touru in večinoma prijetnih obveznostih sem imel priložnost prvič dirkati nekaj kriterijev na Nizozemskem in v Belgiji. To je bila zares posebna izkušnja, preden sem se spet posvetil treningu, « je zapisal v svojem blogu na primozroglic.com. Zdaj pa je tekmovalnega premora konec. 27. avgusta bo nastopil na dirki v Franciji.

Govorimo o enodnevni dirki Bretagne Classic-Ouest France. Potem pa bo odšel na vse bolj popularno dirko po Veliki Britaniji, ki bo tudi letos polna zvezdnikov. Mnogi se bodo na tej dirki pripravljali na svetovno prvenstvo, ki bo letos na Norveškem. Tudi Primož Roglič. »Naslednja postaja pa upam, da je Norveška, kjer je letos svetovno prvenstvo, ampak to je potem že konec septembra, « je še zapisal Roglič.

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ