Primož Roglič: Najbolje se pripraviti na SP

Primož Roglič: Najbolje se pripraviti na SP
06.09.2017 AVTOR: D. Z.
Primož Roglič se je prek svojega bloga na spletni strani primozroglic.com spet oglasil. Tokrat z dirke po Veliki Britaniji.

Primož Roglič je imel po uspešno odpeljani dirki po Franciji kar daljši tekmovalni premor. Zdaj pa nastopa na dirki po Veliki Britaniji. Prve tri sprinterske etape je končal v glavnini.

Prihajajo pa tiste zahtevnejše etape, predvsem pa tudi posamična vožnja na čas. Roglič je v krajšem zapisu na njegovi spletni strani primozroglic.com vtise po treh etapah strnil takole: “Danes za nami tretja etapa dirke po Britaniji, kot se spodobi, deževna. Do konca je še pet etap, zato se nadejam lepega vremena, sploh ker še nisem čisto pozdravil grla, zaradi česar sem izpustil GP Plouay.

Sezona se postopoma končuje, a pred Rogličem je vsekakor še zelo pomemben cilj, ki si ga je postavil že pred časom. Uspešno želi nastopiti na bližajočem se svetovnem prvenstvu v Bergnu. Tam bo najprej nastopil v vožnji na čas. Ta bo nadvse zanimiva, saj se bo končala na vrhu zahtevnega vzpona. Prav zato kolesar moštva LottoNL Jumbo v Veliki Britaniji išče tekmovalni ritem. “Predvsem se želimo kar najbolje pripraviti za svetovno prvenstvo, če pa zraven uspe še kak rezultat pa toliko bolje.  Bolj ali manj je dirka ravninska, ampak zato nič manj težavna. Grem skozi dan po dan pa bo, ” je še zaključil Roglič.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ