Primož Roglič: Še naprej se bomo borili

Primož Roglič: Še naprej se bomo borili
19.07.2018 AVTOR: DZ, foto: sirotti

Primož Roglič je bil v zahtevni alpski etapi 11., v skupnem seštevku pa je zdaj že peti. Izjemen uspeh! Dokazal je, da je konkurenčen najboljšim!

“Lahko bi bilo precej slabše. Nisem imel najboljših nog danes, a s Stevenom sva se borila vse do cilja,” je za uradno spletno stran dejal Primož Roglič. Kolesar moštva LottoNL Jumbo je seveda govoril o Stevenu Kruijswijku, ki je v osnovi za letošnji Tour planiran kot kapetan. Zdaj sta v skupnem seštevku peti in šesti.

Roglič za vodilnim Geraintom Thomasom zaostaja za 2:23, Kruijswijk pa še 17 sekund več. Pred kolesarji je še jutrišnja, zagotovo najtežja etapa v Alpah. Končala se bon a Alpe d’Huezu. Tam se je že zbralo lepo število slovenskih navijačev, Roglič pa je za uradno spletno stran dodal: “Najpomembnejša stvar je, da ohranim fokus, ostanem osredotočen. Šli bomo iz dneva v dan in se še naprej borili.”

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
ckr.si. 19.07.2018 07:20
Že diši po stopničkah?!😉
gdanilo 19.07.2018 12:03
Resnično težko poslušam Martina Hvastijo, resnično težko pa predvsem takrat, ko se na vse kriplje trudi, da bi našel odgovor neoziraje na ostale v studio !
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Ljudje berejo:
Morda vas zanima tudi:
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ
Najbolj brano