Primož Roglič: Vsi skupaj smo lahko ponosni na sezono

Primož Roglič: Vsi skupaj smo lahko ponosni na sezono
14.12.2020 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Primož Roglič je bil spet razglašen za kolesarja leta v Sloveniji, a tokrat si je to lovoriko razdelil s Tadejem Pogačarjem. Kaj je povedal na tokrat “virtualnem” Večeru zvezd?

O nagradi: Najlepša hvala za čestitke. Sem zelo vesel, da sem lahko ponovno izbran, tokrat v Tadejevi družbi za najboljšega kolesarja v sezoni.

O pretekli sezoni: Moja ocena je sigurno, da je to neverjetna sezona. Žal smo bili tudi mi močno pod vplivom te pandemije, vendar smo imeli na srečo možnost izpeljati skoraj celoten program dirk. Konec koncev, kako smo nastopali vsi Slovenci na vseh teh dirkah je res neverjetno. Se mi zdi, da smo lahko vsi skupaj ponosni na sezono, ki smo jo imeli.O prihajajoči sezoni: Cilj za naslednje leto bo verjetno tako kot vedno. Biti čim boljši. Se čim boljše pripraviti za vse dirke, na katerih bom nastopal. Glede na to, da je to olimpijsko leto in definitivno tudi na traso, ki bo tam, bo to nek poseben motiv, da bi tam bil čimboljši. Da bi čim boljše zastopal barve Slovenije v Tokiu.

O tem, kaj želi sporočiti ljudem, navijačem v tem težkem obdobju: Vsem privržencem sporočam, da je v bistvu res neko posebno leto za vse nas. Vsi smo skupaj v tem in konec koncev bomo vsi skupaj tudi premagali vse to. Sporočam, naj se borijo, tako kot smo se mi z dneva v dan in skupaj bomo prišli do cilja. V upanju na boljše prihodnje leto.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ