Primož Roglič: Začenja v Valenciji

Primož Roglič: Začenja v Valenciji
16.01.2017 AVTOR: D. Z.
Primož Roglič je v krajšem zapisu na svojem blogu primozroglic.com razkril program dirk do sredine marca.

“Medtem ko se danes ponoči v Avstralij izares začne World Tour sezona z dirko Santos Tour Down Under, na kateri sem lani nastopal tudi sam, pa se tisti, ki nismo Down Under odpravljamo na trening kamp v Alicante.

Tako se je glasil Rogličev zapis na njegovi spletni strani primozroglic.com. Roglič bo tako v primerjavi z lansko krstno sezono v World Touru letošnjo sezono začel nekoliko kasneje. Pred njim so tako še ene skupne priprave z ekipo: “Start sezone se zares hitro približuje tudi zame, tako da je tole zadnji resni sklop treningov preden zares zalimam startno številko, ” je še zapisal Roglič. Sezono bo začel v začetku februarja.

Očitno se bo spet vse vrtelo okrog etapnih dirk že takoj od začetka. Najprej ga od 1. do 5. februarja čaka dirka po Valenciji. Potem bo od 15. Do 19. februarja nastopal na dirki po pokrajini Algarve na Portugalskem. Dovolj za februar. Marec se bo zanj začel v Italiji. Najprej z enodnevno dirko Strade Bianche, potem pa z etapno preizkušnjo Tirreno-Adriatico. “Toliko za zdaj. Več o sezoni razkrijem kmalu. Do takrat pa nekaj svežih fotk, ” je še zapisal Roglič. Seveda si jih lahko ogledate na njegovi spletni strani primozrogli.com.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ