Priročni "modni" blatnik: Na kolesu ne boste več umazani!

Priročni "modni" blatnik: Na kolesu ne boste več umazani!
23.05.2013 AVTOR: D. Z.
Sicer bi morali v tem času najbrž uživati v sončnih dneh in predvsem v kolesarjenju po suhih cestah. A očitno ni tako, zato vam predstavljamo eno izmed rešitev za mokre in blatne poti.

Gre za slovenski produkt, ki ga je izdelal Jurij Lozić. Blatnike za kolo kolesarji sicer že dolgo uporabljajo. Tudi na mestnih kolesih so pogosti. A, kaj če ga na kolesu nimate, vseeno se vam nekam mudi, tja pa ne bi radi prišli umzani, čeprav so ceste mokre, brezpoti pa blatne?

Izumitelj Jurij Lozić pa je izdelal izboljšano verzijo prej omenjenih tradicionalnih blatnikov, poimenovano Musguard. Predvsem pa gre za bolj priročno verzijo. Njegovi blatniki – mimogrede, ponuja jih v različnih barvah, tako da se bodo lahko podali vsakemu kolesu – so namreč zložljivi. Spravijo se v rolo, tako da jih lahko hitro pospravimo, pa tudi spet pripravimo za namestitev na kolo.

Blatnik tehta samo 35 gramov. Zaenkrat so blatniki na voljo v petih različnih barvah. Avtorji obljubljajo, da bodo zdaj razvili še sprednji blatnik. Vsekakor priročna stvar za vsakega, ki mora na kolo tudi, ko je zunaj umazana ceta, a si obenem želi, da na cilj pride čist. Več o tem produktu si lahko preberete tudi na TEJ POVEZAVI. Tam si lahko ogledate tudi video predstavitev.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ