Quick Step ... se zgodba končuje?

Quick Step ... se zgodba končuje?
28.02.2017 AVTOR: D. Z.
Prihodnost ogrožena? Morda to velja tudi za zvedniško ekipo Quick Step floors. To je potrdil tudi glavni mož ekipe Patrick Lefevre.

V daljšem intervjuju za časopis Het Nieuwsblad je glavni mož ekipa Quick Step floors Patrick Lefevre potrdil, da išče nove vlagatelje.

“Dogovori, ki smo jih sklenili s sponzorji veljajo zgolj do konca te sezone. Do zdaj pa še nismo uspeli dobiti novega vlagatelja, ki bi bi nadomestil Quick Step, ” je potrdil Patrick Lefevre: “Čez štiri mesece bo vse jasno in še pred Tourom se bomo odločili, kakšna bo usoda ekipe. ” Lefevre je potrdil, da se je šele dobro lotil iskanja novega vlagatelja.

Nenazadnje gre za nadvse bogato ekipo, ki vsako leto doseže največje število zmag med ekipami v World Touru: "Po dirki po Dubaju sem se spravil na delo. Seveda se vse skupaj najprej začne pri sponzorjih, ki z name že sodelujejo. Dogovarjamo se s Quick Stepom, vendar pa so si vzeli več časa za razmislek, mi pa časa nimamo. V nasprotnem primeru tvegamo, da bomo ostali brez kolesarjev, " je še potridil Lefevre:

"Vedno sem se dobro razumel z domačimi sponzorji, z ljudmi iz mojega okolja. Globalizacija kolesarstva pa te prisili v drugačne izbire. Zato sem odprt za različne rešitve. ” 62-letni Lefevre je že prava legenda med menedžerji. Ekipe vodi že vse od leta 1980. “Ostajam optimističen. Prav je tako. Ekipa je močna in sezono smo začeli dobro. Dosegli smo že 12 zmag, v ekipi pa so številni šampioni. Prihajamo pa v za nas najpomembnejši del sezone. To so enodnevne klasike. Čakajo nas bitke na več frontah, vendar pa smo pripravljeni na vse, ” je še zaključil Lefevre.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ