Radoslav Rogina in Kristjan Fajt ostaja zvesta Adriji Mobilu

Radoslav Rogina in Kristjan Fajt ostaja zvesta Adriji Mobilu
21.10.2015 AVTOR: D. Z.
Adria Mobil dopolnjuje ekipo za naslednje leto. Pogodbo so podaljšali z izkušenima Kristjanom Fajtom in Radoslavom Rogino.

Letos bosta ekipo Adria Mobil zapustila najuspešnejša kolesarja v sezoni 2015. To sta Marko Kump in Primož Roglič. Oba odhajata v tujino, v ekipi z World Tour licenco. Pri novomeški ekipi pa so uspeli podaljšati pogodbo z dvema izkušenejšima kolesarjema. To sta Radoslav Rogina in Kristjan Fajt. Rogina je imel letos težave s hudo poškodbo, na sam vrh pa se je vrnil na dirki Tour of Qinghai Lake, ki jo je dobil.

Kristjan Fajt pa bo za Adrio Mobil vozil že osmo sezono. Fajt se lahko med drugim pohvali z drugim mestom na državnem prvenstvu. »Veselim se, da sem podaljšal pogodbo z Adria Mobil, ker se tukaj počutim kot doma, in sem ponosen na to, da mi ekipa zaupa in verjame vame, « je priznal Rogina, tudi že zmagovalec dirke po Sloveniji. Fajt pa je v uradni izjavi za javnost dejal:

»Veseli me, da bom lahko še naprej del tako ambiciozne in vrhunsko organizirane ekipe kot je naša Adria Mobil. Velik motiv mi je predvsem dejstvo, da vedno dirkamo na zmago. Veliko je mladih talentov, ki jim rad stojim ob strani s svojimi izkušnjami, hkrati pa od njih črpam mladostno energijo. Vem, da lahko še veliko pokažem, še posebej v tej ekipi, s katero že vrsto let živim skoraj družinsko. « Sicer pa je kariero končal Klemen Štimulak.

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ