Radoslav Rogina ostaja v Adriji Mobilu

Radoslav Rogina ostaja v Adriji Mobilu
16.10.2013 AVTOR: D. Z.
Zmagovalec dirke po Sloveniji Radoslav Rogina je sporočil, da bo tudi v sezoni 2014 kolesaril za moštvo Adria Mobil.

Le nekaj dni pred koncem kolesarske sezone je Radoslav Rogina, letošnji zmagovalec dirke Po Sloveniji, sporočil, da ostaja v novomeški ekipi vsaj še eno leto. Za kapetanom ekipe je zelo uspešna sezona, v kateri je štirikrat zmagal in dosegel 354 UCI točk, kar ga uvršča na visoko šesto mesto lestvice Europa Tour.

Rogina se je tako pridružil štirim kolesarjem, ki so že podpisali pogodbo za naslednje leto. To so: Klemen Štimulak, Primož Roglič, Kristjan Fajt in Aljaž Hočevar. Ekipa trenutno šteje pet kolesarjev od predvidenih desetih. Ponudba kolesarjev na trgu je velika, zato glavni trener za novo sezono Boštjan Mervar skrbno sestavlja homogeno ekipo, ki bo sposobna dirkati na visokem nivoju skozi vso sezono in bo obdržala ekipo na nivoju, kot je bila zadnja leta.

"Rado je eden najpomembnejših kolesarjev v ekipi. Vse rezultate zadnjih dveh let smo dosegli tudi po njegovi zaslugi, zato sem vesel da ostaja v ekipi," je o 34 letnemu Hrvatu dejal trener Boštjan Mervar.

"Pogodbo sem podaljšal, ker ekipa zelo dobro funkcionira in se tukaj počutim zelo dobro. Imel sem nekaj zanimivih ponudb od drugod vendar sem se odločil, da ostanem v Novem mestu. Naslednje leto si želim, da bi vsaj ponovili rezultate zadnjih dveh let," je zaključil Rogina.

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ