Radoslav Rogina: "Padca se ne spomnim"

Radoslav Rogina: "Padca se ne spomnim"
06.03.2015 AVTOR: D. Z.
Kapetan Adrie Mobila. Na predstavitvi kluba ga ni bilo, saj je Radoslav Rogina na dirki grdo padel. Očitno ga na dirkah še nekaj časa ne bo.

Radoslav Rogina je sporočil, da se vrača čez en mesec. Najprej naj bi šlo zgolj za odrgnine, po podrobnejšem pregledu v Varaždinu, pa so ugotovili, da ima poleg odrgnin po glavi tudi zlomljeno ključnico.

»Ne vem, kaj se je zgodilo. Zavedal sem se šele v bolnici. Po pričevanju sotekmovalcev sem vlekel na čelu glavnine, da bi pripeljali Kumpa v sprint. Potem me je skupina 'požrla' in smo se verjetno zapletli. Cesta je bila speljana rahlo navzdol, zato je bila hitrost zelo visoka. Zahvaljujem se vsem, ki ste mi po padcu pomagali in mi pošiljate vzpodbudna sporočila. Mojim sotekmovalcem želim dobro dirkanje jutri. Predvsem pa, pazite nase, « je za uradno spletno stran moštva Adria Mobil dejal Radoslav Rogina.

Sicer pa bo Adria Mobil ta vikend nastopila na dirki za Trofej Poreča. Ekipo bodo zastopali Marko Kump, Primož Roglič, Klemen Štimulak, Kristjan Fajt, Josip Rumac in Domen Novak. Lanski zmago brani Azerbajdžanec Maksim Averin.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ