Razkrili barve svetovnega prvaka

Razkrili barve svetovnega prvaka
01.10.2015 AVTOR: D. Z.
Pri Sportfulu razkrili osnutke mavrične majice, ki jo bo nosil član Tinkoff Saxa Peter Sagan. Očitno bo zelo klasični izgled z zelo malo napisi sponzorjev.

Na dresu prav veliko sponzorjev očitno ne bo. Samo logotipi sponzorjev in seveda napisa dveh največjih. Govorimo o Tinkoffu in Saxu. Vsak barvna črta bo široka tri centimetre. Napisa obeh sponzorjev in logotip Specializeda bodo nad mavričnimi barvami. Tudi na rokavih bo pet barv, ki označujejo svetovnega prvaka. Napis Tinkoff bo krasil desni rokav, napis Saxo pa levega. Tudi ovratnik bo v tipičnih barvah.

Dres bodo izdelali pri Sportfulu, podjetju, ki je uradni sponzor ekipe Tinkoff Saxo, za katero vozi Peter Sagan. »Majica ima zelo klasičen izgled. Ucijeva pravila pri izdelavi majice so zelo stroga. Mavrične barve in dimenzije, pa tudi logotipi sponzorjev so zelo strogo določeni. Biti morajo črni. Nikjer ni fluorescentnih odtenkov. Gre za klasiko. « je dejal menedžer pri Sportfulu Daniel Loots. »Po Ucijevih pravilih imamo nekoliko več svobode pri hlačkah. Lahko so v barvah ekipe ali bele. Kakšne bo vozil Peter se še nismo odločili. Pravila pa mu prepovedujejo uporabo črnih hlač. «

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ