Rebranding ROSE-a: fokus ostaja na personaliziranih kolesih

Rebranding ROSE-a: fokus ostaja na personaliziranih kolesih
02.07.2015 AVTOR: Matej Zalar
Nemški proizvajalec koles ROSE je zaključil z rebrandingom znamke, tako da se zdaj z enotno podobo predstavlja tudi na internetu.
Potek prenove/preoblikovanja znamke je potekal kar nekaj časa, lotili so se ga predvsem s ciljem, da bi tako na internetu kot v trgovinah izgledali enako in sledili enotni grafični podobi. To jim je uspelo v vseh državah, ki imajo njihova zastopstva, prav tako pa so nemško podjetje preimenovali v ROSE Bikes, torej ime, s katerim nastopajo povsod po Evropi.

Srce in glavna ideja pri ROSE-u ostajajo kolesa, narejena po meri in željah uporabnikov. To je še lažje postalo z novimi tehnologijami, saj lahko kupci svoje idealno kolo sestavijo kar preko interneta, prav tako pa jim ROSE to omogoča v megatrgovinah v Bocholtu in Munchnu. 

V 100 letih, odkar obstaja znamka ROSE, se nikoli niso povsem posvetili množični proizvodnji, temveč ostajajo zvesti personaliziranim kolesom, ki so ročno sestavljena. Na ta način kupcu omogočajo, da si kolo prilagodi svojim željm, uporabi in tudi finančnim okvirom, s čimer ima stranka precej bolj odprte možnosti kot pri serijsko izdelanih kolesih.

ROSE BIKETOWN v Munchnu je prejel tudi nagrado za najboljšo ter najbolj inovativno prodajalno v Nemčiji, ki jo podeljuje nemško trgovsko združenje. Obiščete jih lahko tudi v sedmih drugih predstavitvenih prostorih po Evropi - zadnji se je odprl v Bielu v Švici. Prisotni bodo tudi na letošnjem Eurobikeu.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ