Rekreativni kronometer Tekavcu, na kolesu tudi Srečko Katanec

Rekreativni kronometer Tekavcu, na kolesu tudi Srečko Katanec
13.06.2013 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Tik preden so se na kronometer dirke Po Sloveniji podali profesionalni kolesarji, so se z 8,8 kilometra dolgo progo po ulicah Ljubljane spopadli tudi rekreativci.
Tretjič zapored je bil namreč na sporedu Hervisov rekreativni kronometer, na katerem je pedala vrtelo 55 posameznikov in posameznic. Najhitrejši je bil Gregor Tekavec s časom 10:49,77, na kronometru pa so nastopili tudi nekateri slavni posamezniki, med njimi selektor slovenske nogometne reprezentance Srečko Katanec.

Podjetje Hervis je kot dolgoletni sponzor dirke Po Sloveniji vnovič omogočilo posameznicam in posameznikom edinstveno priložnost – tudi v svetovnem merilu –, da kot rekreativci preizkusijo svoje znanje in sposobnosti ter jih primerjajo z najboljšimi v povsem enakih pogojih: na za promet zaprti trasi, po kateri se bodo le nekaj minut kasneje pognali »pravi « tekmovalci.

Hervisovi rekreativci sicer niso prav veliko zaostajali za njimi; nekateri med njimi so bili celo hitrejši od nekaterih profesionalcev.

Štirideset posameznikov si je štart zagotovilo v nagradni igri podjetja Hervis, štirje preko nagradne igre Planet Siol.net, nekaj je bilo posebnih povabljencev, deset udeležencev pa je z dobrodelnim vplačilom skupaj prispevalo 2000 evrov za projekt Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje Botrstvo.

Več podrobnosti o akciji najdete na spletni strani www.hervisovkronometer.si, kjer bodo v kratkem objavljeni tudi rezultati rekreativnega kronometra.
Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ