Revija Bicikel: Dirko po Sloveniji gledati na eurosportu!

Revija Bicikel: Dirko po Sloveniji gledati na eurosportu!
27.01.2013 AVTOR: D. Z.
V reviji Bicikel.com si med drugim lahko preberete tudi intervju z Bogdanom Finkom, direktorjem KK Adria Mobil.
Bogdan Fink je v intervjuju govoril o novomeškem klubu, o delu z mladimi, ki jih imajo v klubu ogromno. Spomnil se je tudi njegove kolesarske kariere. A veliko pozornosti je namenil dirki po Sloveniji. V intervjuju boste lahko izvedeli, zakaj je tako kratka, kako poteka pogajanje s posameznimi kolesarji, kako pritegnejo najboljše ekipe …

Pa tudi, če se bo letošnja dirka končala v Ljubljani ali pa bo cilj 20. dirke spet v Novem mestu. A glavni cilj Finka je spraviti dirko po Sloveniji na Eurosport. »Kolesarstvo je žal tak šport, da si brez televizije mrtev. A spoznal sem, da niso samo športni rezultati tisti, ki pretehtajo. S prenosom bi dirko lahko prenašali na eurosportu, s tem pa bi našo državo in turizem promovirali tudi v tujini. Noben drugi šport ne more ponuditi toliko kot kolesarstvo, « je med drugim dejal Fink.

V nadaljevanju je tudi predstavil ugodnosti, ki bi jih imela vsa Slovenija, če bi dirko po Sloveniji neposredno prenašali. A za ti bi potrebovali ogromno denarja: »600 do 800 tisoč evrov. S tem bi se dirka predvajala tudi na eurosportu. A tja lahko prideš, če imaš vrhunsko produkcijo. Prav zato morajo helikopter, kamere na motorjih in ostala oprema priti iz tujine. Pri nas s tem preprosto nimajo izkušenj. «

Več o dirki, pa tudi o velodromu, o tem, kdo je zanj najboljši kolesar, in še o marsičem si lahko preberete v reviji. Poleg tega vam ponujamo anketo. Vprašanje je jasno. Bomo dirko po Sloveniji v prihodnosti gledali tudi v neposrednem prenosu na eurosportu?
Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
hmm 27.01.2013 09:06

Lepo če uspe. .... Ampak glede na gospodarsko situacijo, bo bolje da se fokus usmeri na iskanje usreznih sponzorjev, ... da bo dirka (sploh obstala). Nič nebi bilo napačno če bi jo z kakšen dan podaljšali ali pa razmišljali o povezavi z (kot nekoč Alpe - Adrija), da bi bila še bolj zanimiva za tuje ekipe.mežik

kuki12 27.01.2013 12:02

Čestitke za požrtvovalno delo. Že sama misel, da se dirka prenaša na TV je super. Res se ne more dvigniti popularnosti, če se ne prenaša po TV-ju. Poglejmo preko meje v Italijo, kjer prenašajo na nacionalki Maraton Dolomiti in so si s časoma tudi zaradi reklam in prenosov ustvarili ime, na katerega se prijavi preko 30.000 kolesarjev. Tudi dirka po Poljski ima Tv prenos. Organizatorjem želim veliko organizacijskih uspehov, pa čim manj polenov pod nogami. Fantje in dekleta super ste.

hybrid 27.01.2013 14:00

Eurosport se piše vedno z veliko, ker je ime TV programa.mežik

kuki12 Dirka po Poljski je WT. Za take dirke mora biti nekakšen standard, da se predvajajo po TV. Pomoje bi morale biti vse WT dirke prenaše na Eurosportu HD ali podobnem kanalu, ki je dostopen po celem svetu. To sranje z TV pravicami je absurdno.


cunego 27.01.2013 17:46

dirko po poljski, k šteje za pro tour močno sponzorirajo italijani preko regije Trentino.

Drugo leto bojo prvi dve etapi v Italiji.

Neki takga morjo pogruntat naši.

Najboljše s kakimi Tirolci al pa Korošci.

Sej sodelujejo s Čibo ligo.

U končni fazi je Beljak že bil v igri; Lienz al pa dejmo rečt Kitzbuhel tudi podpirajo to.

Pa jim damo eno al dve etapi pa nej častijo prenose. Neki v tem stilu.

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Ljudje berejo:
Morda vas zanima tudi:
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ
Najbolj brano