Rezman v Avstriji zamenjal Vrečerja

Rezman v Avstriji zamenjal Vrečerja
19.12.2012 AVTOR: D. Z.
Boštjan Rezman je podpisal enoletno pogodbo z avstrijskim Vorarlbergom, kjer je letos vozil Robert Vrečer.

»Mislil sem že, da bom zaključil kariero, čeprav še nisem čutil, da je čas. Potem sem poslal nekaj mejlov in kmalu sem stopil v stik z vodilnimi pri Vorarlbergu, « je zadovoljno povedal Boštjan Rezman, ki pa se je za pogodbo dogovarjal kar dva meseca, saj pri Vorarlbergu niso vedeli, v kakšni sestavi bodo vstopili v sezono 2013. Zdaj je jasno. Ekipa bo mednarodno zelo pestra.

Poleg Avstrijcev bodo za Vorarlberg vozili še Čeh, dva Nizozemca, Nemec in kot že rečeno Boštjan Rezman: »Ko so videli, da bodo lahko speljali sezono, so mi takoj poslali pogodbo. V naslednji sezoni si želim predvsem nadoknaditi to, kar sem izgubil v tej sezoni, ko sem bolj malo dirkal. V bistvu sem imel v zadnjih dve letih zares ogromno nesreče z ekipami. Ko sem lani menil, da se bom v Perutnini vendarle ustalil, je ta propadla. «

Letos pa se je podobna zgodba ponovila pri Loboriki, kjer je Rezman našel zatočišče. A zaradi razpada mu manjka težkih dirk, čeprav je v zaključku sezone dirkal za bolgarsko ekipo. Nove klubske kolege bo prvič spoznal 2. januarja, ko se jim bo pridružil na nekakšnih zimskih spoznavnih pripravah. Tiste prave priprave pa bodo od 5. februarja do 20. februarja.

Sicer pa je za Vorarlberg vozil Robert Vrečer, ki je med drugim letos postal državni prvak v kronometru, obenem pa je bil tudi tretji v skupnem seštevku dirke po Avstriji. Govorimo o etapni dirki ekstra kategorije, ki je za avstrijske ekipe vedno tudi najpomembnejši cilj sezone.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ