Road Bike Party 3: Nadaljevanje akrobacij s cestnim kolesom (video)

Road Bike Party 3: Nadaljevanje akrobacij s cestnim kolesom (video)
23.12.2014 AVTOR: D. Z.
Pa je tukaj. Road Bike Party 3. Tretji del neverjetnih prikazov, kaj se lahko naredi s cestnim kolesom. V glavni vlogi tokrat Sam Pilgrim.

Martyn Ashton nas je spet presenetil. Več dni se je že govorilo o tem, da je krajši spot z naslovom Road Bike Party 3 v nastajanju. In zdaj so ga predstavili na Global Cycling Network. Martyn Ashton se je tokrat znašel samo za filmskimi kamerami.

V glavni vlogi je nastopal Sam Pilgrim, ki je nekoliko bolj poznan v gorskem kolesarstvu. Tokrat uporablja kolo Ridley Noah, kot boste lahko videli prav posebne zelene barve. Prvi del je izšel leta 2012. Ko je bil v izdelavi že drugi del, se je Ashton, na eni izmed prireditev v Silverstonu, kjer je nastopal, hudo poškodoval. Zdaj je invalid, a to ga pri ustvarjanju ne ustavi.

Drugi del so dokončali s pomočjo Chrisa Akrigga in Dannyja MacAskilla. Prizori iz tretjega dela so posneti predvsem v San Diegu v Kaliforniji. Prvi in zadnji prizor pa sta posneta v BMX Parku v Cardiffu. Uživajte ob ogledu tega kratkega filma.

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ