Robert Vrečer si še želi zmagovati

Robert Vrečer si še želi zmagovati
27.11.2013 AVTOR: D. Z.
O tem, da bo Robert Vrečer vozil za Vorarlberg smo že pisali. Zdaj pa je letos član Euskaltel Euskadija še razkril naslednje cilje.

X

Po španski izkušnji spet v Avstrijo
Robert Vrečer je za Vorarlberg že vozil pred prestopom v Euskaltel Euskadi. Letos pa je prvič v karieri nastopal na največjih dirkah.

A baskovska ekipa bo po sezoni razpadla – borijo se, da bi obdržali kontinentalno licenco – in tako so morali kolesarji poiskati nova moštva. Vrečer se je tako vrnil v avstrijsko kontinentalno ekipo.

"Oboji smo pokazali interes"
»Motivacija zagotovo bo. Tega se ne bojim. Vem, kako ekipa deluje, vem kaj lahko pričakujem od njih in kaj oni od mene. Oboji smo pokazali interes, « je pojasnil Robert Vrečer. 33-letni kolesar je prav v tej ekipi dosegel enega izmed največjih uspehov v karieri, ko je bil tretji na dirki po Avstriji.

Ta preizkušnja bo tudi eden izmed glavnih ciljev v sezoni 2014. Poleg tega Vrečer upa, da bo lahko nastopil tudi na zahtevnih enodnevnih dirkah prve kategorije v Italiji. Kljub temu, da se je znašel v lovu za novo pogodbo, pa je normalno treniral.

Izkoristil lepo vreme
»Sem kar obdržal stik s kolesom. Rekel sem si, da bom daljši premor raje naredil zdaj, ko se bo začelo slabo vreme. Zdelo se mi je neumno, da bi pred enim mesecem ob lepem vremenu počival, zdaj pa bi moral trenirati, ne glede na vreme. « In, kar je morda najbolj pomembno.

Vrečer si po enem letu nudenja pomoči kapetanom, še vedno želi zmagovati: »Seveda. Tega si zelo želim. Delal bom na tem. Kaj bodo noge dale in sreča. To bomo pa videli. Nekako sem videl, da mi dirkanje, kot je bilo v Euskaltelu, ni ustrezalo. Tega, da sem dirkal praktično s startne črte. Tega prej nisem počel. «

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ